17.04.2013

Ikke mye gris med en såååå liten gris!


Hekle deg en bitte liten gris? Denne står ved siden av en vanlig, liten fyrstikkeske, så liten er den :) Oppskriften på denne miniatyrgrisen finner du i boken Hekledilla. 

Ta en titt i boken her: http://www.emblaforlag.no/index.php?page=shop.product_details&category_id=13&flypage=flypage.tpl&product_id=87&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

2 kommentarer:

 1. Hei :) Jeg blir alltid så facinert over dere som hekler dyrefigurer, den grisen var jo superskjønn :) Jeg fant frem til deg nå via google, leter nemlig etter hånarbeidsbloggere som har laget humler, og det hadde jo du.

  Jeg har hagebloggen Moseplassen, og har akkurat startet opp en bloggutfordring hvor jeg oppmuntrer andre bloggere til å skrive om humlen. Bestanden av humler er nemlig i sterk reduksjon, og dette er alvorlig fordi vi er avhengig av den som pollinator.

  Du kan lese om utfordringen her: http://moseplassen.com/2013/04/humleutfordring/
  Om du blir med så kan du jo feks reblogge posten om humlen, eller du kan velge å fylle din bloggpost med noe annet humlerelevant fra syrommet eller hagen eller hvor du finner inspirasjon.

  Håper du synes dette hørtes interessant ut, og at jeg hører fra deg
  Anne :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anne!

   Klart jeg tar utfordringen! Jeg elsker humler og det er utrolig trist at vi har så få av dem. Skal blogge om humlen jeg :)

   Hilsen Elin
   P.s. Fin blogg du har :)

   Slett